Logo hulp-wijzer.nl
HomeNeos › Voorkom huisuitzetting
Zoom:

Voorkom huisuitzetting

Doel

Met preventieve woonbegeleiding helpen we huisuitzetting te voorkomen. We gaan meteen met je aan de slag!

Toelichting

Het kan gebeuren dat je als huurder in de problemen komt. Je raakt bijvoorbeeld overspoeld door administratieve en financiële verplichtingen. Je vindt het moeilijk om naar je woningcorporatie of andere instanties toe te gaan of anderen om hulp te vragen. Je laat de boel maar, raakt achter met het betalen van de huur en hebt weinig puf om je woning bij te houden. Het contact in de buurt houdt ook niet over. Geen fijne situatie.

Als je te ver achter raakt met je huur, bestaat de kans dat je uit huis wordt gezet, dakloos raakt en naar de maatschappelijke opvang moet. Daar is niemand bij gebaat.

Met preventieve woonbegeleiding helpen we huisuitzetting te voorkomen. We gaan meteen met je aan de slag! Eerst helpen we je met de post en het regelen van betalingen en zorgen we ervoor dat je weer gewoon je huur betaalt. Daarna kijken we hoe het komt dat het zover heeft kunnen komen. We zoeken met jou oplossingen waardoor dat niet meer gebeurt. 

Meer informatieContactpersoon

Naam: Contactpunt
Telefoonnummer: 0800-0117 (gratis)
E-mail: toegang@neos.nl


Doelgroep

  • vanaf 16 jaar
Gegevens ingevoerd: 15-2-2021 14:42:52
Laatste wijziging: 15-2-2021 14:42:52

Neos

Bezoekadres:
Keizer Karel V Singel 45
Eindhoven

Postadres:
Postbus 922
5600 AX Eindhoven

Telefoonnummer: 040-2501580

E-mailadres: info@neos.nl

Website: www.neos.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Neos draagt actief bij aan een samenleving waarin ieder mens telt. Vanuit een veelzijdig perspectief bieden wij mensen onderdak en begeleiding en ondersteunen hen bij het opbouwen van een menswaardig, zo zelfstandig mogelijk en autonoom bestaan.

Belangrijkste doelgroepen:
Opvang en begeleiding van (dreigend) dak- en thuislozen en slachtoffers huiselijk geweld.