Logo hulp-wijzer.nl
Formulieren om gegevens aan- of af te melden voor de Digitale-Sociale-Kaart.nl
 
- Organisatiegegevens aanmelden
- Dienst of activiteit aanmelden
- Wijziging of correctie doorgeven
De informatie in de Digitale-Sociale-Kaart.nl wordt actueel gehouden door Onderzoeksburo Jan Waalen. Aanvullingen kunt u doorgeven door het invullen van een aanmeldformulier. Ook kunt u ons een brochure toesturen, of u stuurt ons de informatie per e-mail.

Onderzoeksburo Jan Waalen,
Straten 13-B,
5688 NJ Oirschot.
De Digitale-Sociale-Kaart.nl is een activiteit of dienst georiënteerde sociale kaart met een matching module.
Gegevens worden opgenomen in een centraal databestand. Van daaruit wordt voor iedere gemeente in Nederland een actuele sociale kaart gegenereerd.
Organisaties - en vestigingen van die organisaties - worden daarmee alleen in de sociale kaart van de gemeenten in het eigen werkgebied getoond.
In de regel worden alle hoofdactiviteiten van iedere organisatie afzonderlijk vermeld en gekoppeld aan de gemeenten waar zij die dienst aanbieden.
Voor het vermelden en up-to-date houden van die gegevens wordt een (relatief) kleine jaarlijkse vergoeding gevraagd.
Afhankelijk van de omvang van de organisatie, het aantal vestigingen en het aantal diensten, varieert dat van € 25,- tot maximaal € 500,-(excl. BTW) per jaar. Informeer naar de kosten. Afgesloten abonnementen kunnen tot een maand vóór het verlopen van de jaarlijkse contractperiode opgezegd worden.

Naast individuele aanmeldingen door organisaties kunnen gemeenten of samenwerkingsverbanden van gemeenten ook een abonnement nemen om alle relevante gegevens voor de gemeente op te laten nemen. We geven u hierover graag informatie op maat.

Staat u niet in de lijst? Dan kunt u zich ook in ons bestand laten registreren. Met uw combinatie van organisatiegegevens en overzicht van aanbod komt u zo onder de aandacht van vele informatiezoekers (en potentiële afnemers). Voor een vast laag bedrag nemen wij u op en houden wij uw gegevens voor u bij. Gemeentes of welzijnsorganisaties kunnen zich voor een vast, laag bedrag per jaar abonneren op onze dientverlening. Hierbij passen wij onze website aan uw vormgevind aan. Mail met info@digitale-sociale-kaart.nl voor een kostenindicatie.
Aanmelden en/of wijzigen van gegevens
Ten behoeve van de uniformiteit en eenduidigheid van gegevens wordt aan organisaties gevraagd hun producten en activiteiten volgens vaste criteria te beschrijven. Op de startpagina vindt u aan de rechterzijde de knop 'Aanmelden'. Hier vindt u formulieren voor het aanmelden of wijzigen van gegevens. Ook kunt u een e-mail sturen of het adres van en website waar wij de informatie kunnen vinden.

In alle gevallen beslist de beheerder van de Digitale-Sociale-Kaart.nl of organisaties en productgegevens worden opgenomen.
Wat komt in aanmerking voor vermelding in DiSK.
Wie is verantwoordelijk voor de opgenomen informatie?