Logo hulp-wijzer.nl
HomeStraatmensen › Maaltijdproject
Zoom:

Maaltijdproject

Doel

Ons belangrijkste werk is ons maaltijdproject, waarbij we onze gasten, 15-20 per avond, willen voorzien van een warme maaltijd, een flink lunchpakket voor morgen, een kop koffie of thee met wat lekkers, kleding en dekens, een shagje en een luisterend oor.

Toelichting

Per jaar delen we met gemak een paar duizend maaltijden uit. Daarvoor moet op de achtergrond een hoop gebeuren; er worden boodschappen gedaan, er wordt gekookt, er worden ter plekke lunchpakketjes gesmeerd (op bestelling van de gasten), we hebben een eigen ruimte(tje) te onderhouden waarin de kleding wordt verzameld en onze koelkast, vriezer en koffiezetapparaat staan, we bieden plekken aan voor maatschappelijke stagiaires van middelbare scholen en dit alles moet georganiseerd worden in een overzichtelijk en sluitend rooster. En dat alles met slechts enkele tientallen parttime vrijwilligers. Alle hulp is dus welkom: lees op de website wat u kunt doen om ons te ondersteunen!


Doelgroep

  • voor alle leeftijden


Gegevens ingevoerd: 30-3-2023 15:00:14

Straatmensen

Bezoekadres:
Tweede Walstraat 21
Nijmegen

Postadres:
Tweede Walstraat 21
6511LN Nijmegen

E-mailadres: secretaris@straatmensen.nl

Website: www.straatmensen.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
het verbeteren van het welzijn van mensen van de straat (zoals daklozen, ex-psychiatrische patiƫnten en verslaafden) in Nijmegen