Logo hulp-wijzer.nl
HomeSociale Dienst Drechtsteden › Bewindvoering
Zoom:

Bewindvoering

Doel

Woont u in de Drechtsteden en heeft u te maken met hoge schulden? Dan kunnen wij u helpen met bewindvoering.

Toelichting

Bewindvoering houdt in dat een bewindvoerder van de Sociale Dienst Drechtsteden uw financiën overneemt en uw inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht brengt. De bewindvoerder heeft namens u contact met instanties. En als uw financiële situatie weer langere tijd stabiel is, helpt de bewindvoerder met het zoeken naar een oplossing voor uw schulden.

Bewindvoering is er voor inwoners uit de Drechtsteden die (tijdelijk) niet in staat zijn om hun geldzaken zelf te regelen. Dat kan gebeuren door lichamelijk of geestelijke problemen, maar ook door het hebben van hoge schulden.

Onze bewindvoering is er alleen voor schuldenbewind. Dit betekent dat alleen inwoners met zware schulden bewindvoering aan kunnen vragen.

Meer informatie
Doelgroep

  • van 16 tot en met 68 jaar


Gegevens ingevoerd: 23-12-2022 14:01:28

Sociale Dienst Drechtsteden

Bezoekadres:
Spuiboulevard 298
Dordrecht

Postadres:
Spuiboulevard 298
3311 GR Dordrecht

Telefoonnummer: 078 770 8910

E-mailadres: sddcommunicatie@drechtsteden.nl

Website: www.socialedienstdrechtsteden.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij helpen inwoners van de Drechtsteden die financiële problemen hebben, zonder werk zitten of ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen.

Belangrijkste doelgroepen:
De Sociale Dienst Drechtsteden is de regionale sociale dienst voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.