Logo hulp-wijzer.nl
HomeSint Annaklooster › Arbeidsre-integratie.
Zoom:

Arbeidsre-integratie.

Doel

Het doel van arbeidsre-integratie binnen Rentree is gericht op het ondersteunen in zelfredzaamheid en regie voeren over het eigen leven door cliënten. Het verwerven van eigen inkomen door middel van een baan of in elk geval verrichten vrijwilligerswerk versterkt het gevoel van eigenwaarde en cliënten leveren een positieve bijdrage aan de samenleving waar zij deel van uitmaken.

Toelichting

Rentree ondersteunt cliënten op gebied van stimuleren van zelfredzaamheid. De stijging in zelfredzaamheid wordt inzichtelijk gemaakt door het gebruik van de participatieladder. Er zijn zowel groepsgerichte als individuele modules ingericht ter bevordering van maatschappelijke participatie. De modules binnen de dagbesteding bestaan uit: Horeca, tuinwerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden, fietsenwerkplaats en sport.

In Er


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Stichting St. Annaklooster - Rentree
Bezoekadres: Aalsterweg 285 C
Postadres: Aalsterweg 285 C, 5644 RE Eindhoven
Telnr.: 040-2098449
E-mail: rentree@sintannaklooster.nl

Route / kaart
Doelgroep

  • vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 22-5-2015 10:19:43
Laatste wijziging: 7-12-2022 12:47:06

Sint Annaklooster

Bezoekadres:
Aalsterweg 285 A
Eindhoven

Postadres:
Aalsterweg 285 A
5644 RE Eindhoven

Telefoonnummer: 040-209 84 00

E-mailadres: rentree@sintannaklooster.nl

E-mailadres: info@sintannaklooster.nl

Website: www.sintannaklooster.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Sint Annaklooster ondersteunt en begeleidt mensen in moeilijke situaties. Het zorgaanbod is breed en richt zich voornamelijk op lichamelijke verzorging en verpleging. Er is ook aandacht voor zingevingsvragen en psychosociale aspecten. Sint Annaklooster is actief in de regio Eindhoven en Helmond.

Belangrijkste doelgroepen:
Sint Annaklooster pakt zorg persoonlijk aan. De wensen en behoeften van de cliënt staan centraal. Ook de naasten ondersteunen we zo goed mogelijk. Zo bieden we zorgverlening op maat. Daarbij respecteren we elke levensovertuiging.