Logo hulp-wijzer.nl
HomePape fonds › Eenmalige financiële ondersteuning
Zoom:

Eenmalige financiële ondersteuning

Doel

Stichting Pape-Fonds geeft éénmalige financiële ondersteuning voor algemene dagelijkse levensbehoeften of schulden voor personen in kwetsbare omstandigheden in Nederland.

Toelichting

Aanvragen ten behoeve van hulpverlening aan particulieren in financiële nood kunnen uitsluitend worden ingediend door een professionele hulpverlener, die verbonden is aan een instelling voor maatschappelijke dienstverlening of zorginstelling. Dit zijn bijvoorbeeld het Algemeen maatschappelijk werk, het wijkteam, instellingen voor psycho-sociale dienstverlening, sociaal-juridische dienstverlening, organisaties voor matschappelijke opvang, het ziekenhuis, het revalidatiecentrum, de ergotherapeut, of een Blijf van mijn lijf huis.

Een aanvraag kan niet door de cliënt zelf worden ingediend.

Meer informatieDoelgroep

  • personen in kwetsbare omstandigheden
  • voor alle leeftijden


Gegevens ingevoerd: 31-1-2023 20:31:33

Pape fonds

Postadres:
Koninginnegracht 15
2514 AB Den Haag

Telefoonnummer: 070 - 324 87 96

E-mailadres: info@papefonds.nl

Website: www.papefonds.nl


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting Pape-Fonds kan helpen bij materiële noden voor algemene dagelijkse levensbehoeften of schulden.

Belangrijkste doelgroepen:
Stichting Pape-Fonds geeft éénmalige financiële ondersteuning voor algemene dagelijkse levensbehoeften of schulden voor personen in kwetsbare omstandigheden in Nederland. Uitsluitend instellingen die deze doelgroep helpen door opvang en/of begeleiding kunnen voor financiële ondersteuning een beroep doen op het Pape-Fonds.