HomeOntmoeting › Zinvolle dagbesteding
Zoom:

Zinvolle dagbesteding

Doel:

Inloop en dagactiviteiten

Meer informatie:


Werkwijze:

Soms loopt je leven anders dan je wilt. Je komt in de problemen door schulden of verslaving. De relatie met je partner of familie loopt stuk. Je verliest je werk en je huis. Het lijkt wel of je geen grip meer hebt op je leven. Je wilt wel anders, maar het lukt niet om dit alleen op te lossen. Wat je nodig hebt, is een steuntje in de rug. Mensen die er voor je zijn. Door gebruik te maken van ons hulpverleningsaanbod kun jij je leven een nieuwe wending geven.

Inloop

Juist als mensen alles zijn kwijtgeraakt, hebben zij behoefte aan de meest noodzakelijke dingen, zoals eten, drinken, douchen en een plek waar je welkom bent. Hiervoor kan men terecht op de inloop. Daar worden dak- en thuislozen voorzien van hun primaire dagelijkse levensbehoeften. Zo kunnen ze een tosti krijgen met een kop koffie, douchen, kleding wassen of een kluisje huren. Een praatje maken met vrijwilligers en een spelletje doen met medebezoekers is ook mogelijk. Belangrijk is dat bezoekers zich er thuis kunnen en mogen voelen.

Dagactiviteiten

Een nuttige dagbesteding is belangrijk voor ieder mens. Bezoekers van de inloop kunnen in ons dienstencentrum terecht voor actieve dagbesteding. Er zijn verschillende activiteiten, waardoor ze een zinvolle dagbesteding krijgen en zich op allerlei gebied kunnen ontwikkelen.

We bieden verschillende cursussen aan, zoals een computercursus of hulp bij koken. Als bezoekers creatief of muzikaal zijn aangelegd kunnen ze aan de slag met houtbewerking, schilderen of muziekles.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Thuishaven Rotterdam
Bezoekadres: Mathenesserlaan 433
Postadres: Mathenesserlaan 433, 3023 GH Rotterdam
Telnr.: 010 425 15 87
E-mail: Thuishavencentrum@ontmoeting.org

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- dak- en thuislozen
Gegevens ingevoerd: 25-4-2022 14:29:07

Aangeboden door:

Logo

Ontmoeting


Bezoekadres: Onderdoor 56 Houten
Postadres: Postbus 263, 3990 GB Houten
Telefoonnummer: 030-635 40 90
E-mail: info@ontmoeting.org
Website: www.ontmoeting.org/

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Ontmoeting biedt met vrijwilligers en professionals steun aan kwetsbare mensen die zijn vastgelopen.


Soorten diensten of activiteiten:
Iedere locatie heeft een eigen hulpaanbod, dit varieert van veldwerk en inloop, tot aan woonbegeleiding en werktrajectbegeleiding.


Contactpersoon:
Forensische zorg
E-mail: intake@ontmoeting.org
Telefoonnummer: 030-6354090