HomeOntmoeting › Forensische zorg; zorg na detentie
Zoom:

Forensische zorg; zorg na detentie

Doel:

Ontmoeting biedt forensische zorg op verschillende plekken in Nederland. Op veel van onze locaties kan, als dat nodig is, behandeling via samenwerkingspartners plaatsvinden.

Meer informatie:


Werkwijze:

Ontmoeting kan jou op verschillende manieren helpen. We kijken samen welke ondersteuning voor jou nodig is. Zodat jij weer hoopvol naar de toekomst kijkt.

Woon-werktraject Epe

In Epe biedt Ontmoeting een woon-werk traject aan ex-gedetineerde mannen. Dit traject is gericht op herstel door ondersteuning te bieden bij je persoonlijke hulpvragen, zodat jij straks weer kunt re-integreren in de samenleving. Er is 24 uur per dag begeleiding en toezicht aanwezig.

Levensloopzorg

In Epe bieden wij ook een plek aan mannen die na hun woon-werktraject of via zij-instroom langere tijd gebruik willen maken van begeleiding en het wonen op een beschutte plek. Ontmoeting biedt jou ondersteuning op alle levensterreinen en 24 uur per dag begeleiding en toezicht. Behandeling waar nodig behoort tot de mogelijkheden.

Thuishavens

De Thuishaven is een plek waar je tijdelijk woont met ambulante begeleiding. Wij bieden jou ondersteuning op alle levensterreinen zoals werk, wonen, inkomen, schulden, verslaving, sociale contacten en vrije tijd.

Budgetcoach

Heb jij schulden en overzie je het even niet? Onze budgetcoach helpt je bij het ordenen van je schulden en je administratie.

Ambulante hulp

Heb jij een eigen woning? Of huur je een appartement van Ontmoeting? Dan kun je hulp krijgen in je thuissituatie. Je wordt begeleid in het ‘wonen’ en alles dat daarmee samenhangt.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Thuishaven Rotterdam
Bezoekadres: Mathenesserlaan 433
Postadres: Mathenesserlaan 433, 3023 GH Rotterdam
Telnr.: 010 425 15 87
E-mail: Thuishavencentrum@ontmoeting.org

Route / kaart
Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 25-4-2022 14:29:07

Ontmoeting

Bezoekadres:
Onderdoor 56
Houten

Postadres:
Postbus 263
3990 GB Houten

Telefoonnummer: 030-635 40 90

E-mailadres: info@ontmoeting.org

Website: www.ontmoeting.org/


Doelstelling of kernactiviteit: Ontmoeting biedt met vrijwilligers en professionals steun aan kwetsbare mensen die zijn vastgelopen.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Ontmoeting biedt met vrijwilligers en professionals steun aan kwetsbare mensen die zijn vastgelopen.


Soorten diensten of activiteiten:
Iedere locatie heeft een eigen hulpaanbod, dit varieert van veldwerk en inloop, tot aan woonbegeleiding en werktrajectbegeleiding.


Contactpersoon:
Forensische zorg
E-mail: intake@ontmoeting.org
Telefoonnummer: 030-6354090