Logo hulp-wijzer.nl
HomeLeger des Heils › Beschermd wonen voor vrouwen en (tiener)moeders - Zij aan zij
Zoom:

Beschermd wonen voor vrouwen en (tiener)moeders - Zij aan zij

Doel

Zij aan zij is onze opvang voor vrouwen, alleenstaande moeders en vrouwen met kinderen. Deze (jonge) vrouwen zijn (met hun kinderen) op straat terechtgekomen of ongewenst zwanger. Zij hebben vaak psychische problemen en een verslaving. Bij ons vinden ze een veilige en stabiele basis om aan hun toekomst te bouwen.

Toelichting

Wij kijken naar wat de deelnemer nodig heeft. Samen brengen we de problemen in kaart en stellen doelen om aan te werken. Samen gaan we op zoek naar dagbesteding zoals scholing of werk en opvang voor de kinderen. Doel is dat de vrouwen zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Ook werken we eraan dat minderjarige kinderen bij hun moeder kunnen (blijven) wonen.

Meer informatie
Doelgroep

  • vanaf 15 jaar


Laatste wijziging: 11-07-2024 09:12:37

Leger des Heils

Postadres:
Postbus 3006
1300 EH Almere

Telefoonnummer: 036-539 81 11

E-mailadres: info@legerdesheils.nl

Website: www.legerdesheils.nl/


Doelstelling of kernactiviteit:
Het Leger des Heils verleent zonder onderscheid des persoons materiële en immateriële hulp aan mensen die om uiteenlopende redenen een beroep op ons doen. ?Wij werken vanuit een christelijke motivatie. Rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit zijn daarbij centrale waarden. Als Leger des Heils doen wij een beroep op de samenleving om ook die waarden vorm te geven.