Logo hulp-wijzer.nl
HomeGGD Amsterdam › Huisartsenpraktijk Dr. Valckenier
Zoom:

Huisartsenpraktijk Dr. Valckenier

Doel

De GGD biedt huisartsenzorg vanuit huisartsenpraktijk Dr. Valckenier. Deze huisartsenpraktijk is er speciaal voor Amsterdammers die in de reguliere huisartsenzorg moeilijk in zorg komen of in zorg te houden zijn.

Toelichting

Vaak gaat het om mensen met multi-problematiek, waaronder complexe sociaal-maatschappelijke problemen zoals dakloosheid, veelal in combinatie met verslavings-, psychiatrische en/of gedragsproblematiek. Het aanbod is gelijk aan dat van een reguliere huisartsenpraktijk, met extra inzet op multidisciplinaire samenwerking met betrokken zorgpartners en zo nodig de inzet van bemoeizorg.

Mensen (gedocumenteerd of ongedocumenteerd) die dakloos of thuisloos zijn, of kampen met psychiatrische, gedrags- of verslavingsproblematiek waardoor zorg in een reguliere huisartsenpraktijk niet of nauwelijks haalbaar is,

Meer informatieDoelgroep

  • voor alle leeftijden


Gegevens ingevoerd: 25-3-2023 15:11:46

GGD Amsterdam

Bezoekadres:
Nieuwe Achtergracht 100
Amsteerdam

Postadres:
Nieuwe Achtergracht 100
1018 WT Amsterdam

Telefoonnummer: 020 555 5911

E-mailadres: web@ggd.amsterdam.nl

Website: www.ggdamsterdam.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
De GGD Amsterdam is de grootste en oudste Geneeskundige en Gezondheidsdienst van Nederland en heeft een breed scala aan werkzaamheden op het terrein van de volksgezondheid.

Belangrijkste doelgroepen:
GGD Amsterdam heeft een werkgebied dat de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn (plaatsen Uithoorn en De Kwakel), Ouder-Amstel (plaatsen Duivendrecht en Ouderkerk a/d Amstel), Diemen, Aalsmeer (plaatsen Aalsmeer en Kudelstaart) bestrijkt.