HomeGemeente 's-Gravenhage › Daklozenloket Den Haag
Zoom:

Daklozenloket Den Haag

Doel:

Bent u dringend op zoek naar een veilige slaapplaats? Kom dan naar het Dak- en Thuislozenloket. Daar hoort u of er een slaapplaats beschikbaar is.

Meer informatie:


Werkwijze:

De gemeente helpt daklozen en thuislozen in Den Haag. Bij het Dak- en Thuislozenloket wordt naar uw verhaal geluisterd. En u krijgt er hulp en informatie. Bent u dakloos of thuisloos of dreigt u dit te worden? Kom dan naar het Dak- en Thuislozenloket. Bent u hulpverlener? Meld dan hier uw cliënt aan.

Het kan iedereen overkomen, om wat voor reden dan ook: dakloos worden. U staat er niet alleen voor. Wat uw situatie ook is, hulp is altijd dichtbij. Dreigt u dakloos te worden of bent u al dakloos? Dan is er veel dat u moet regelen. Bij het Dak- en Thuislozenloket kunt u terecht met uw vragen. In een gesprek van ongeveer 20 minuten wordt gekeken met welke hulp uw situatie kan verbeteren.

Bent u dakloos of thuisloos en kunt u uw post niet ontvangen op het adres van een vriend, kennis of familielid? Misschien kan het Dak- en Thuislozenloket u helpen aan een briefadres. Dit is een adres waar u niet woont, maar wel post ontvangt. U kunt het Dak- en Thuislozenloket telefonisch bereiken via (070) 353 72 91. Of kom langs tijdens een inloopspreekuur aan de Fruitweg 17.Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 17-11-2005 20:48:04
Laatste wijziging: 27-3-2023 18:50:14

Gemeente 's-Gravenhage

Bezoekadres:
Spui 70
Den Haag

Postadres:
Postbus 12600
2500 DJ Den Haag

Telefoonnummer: 14 070

E-mailadres: fleur.venner@denhaag.nl

E-mailadres: paula.palaio@denhaag.nl

Website: www.denhaag.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Het doel van een gemeente is orde handhaven, infrastructuur inrichten en onderhouden en zorg verlenen aan de burgers.

Belangrijkste doelgroepen: Inwoners van de gemeente

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Het doel van een gemeente is orde handhaven, infrastructuur inrichten en onderhouden en zorg verlenen aan de burgers.


Belangrijkste doelgroepen:
Inwoners van de gemeente


Soorten diensten of activiteiten:
Een gemeente heeft veel verschillende taken. De gemeente: houdt bij wie er in de gemeente wonen; geeft officiële documenten uit, zoals een paspoort of identiteitskaart en een rijbewijs; verstrekt uitkeringen aan wie niet in eigen levensonderhoud kan voorzien; is verantwoordelijk voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (wmo), Jeugdwet en Participatiewet; is verantwoordelijk voor de huisvesting van scholen en geeft geld uit aan leerlingen die extra begeleiding nodig hebben; maakt bestemmingsplannen en houdt toezicht op de woningbouw; legt straten, wegen voetpaden en fietsroutes aan. En zorgt dat ze onderhouden worden; voert de Wet milieubeheer uit; verstrekt subsidies, bijvoorbeeld aan culturele- en sportvoortzieningen of stichtingen en verenigingen met een maatschappelijk doel.